CLICK&EAT

ONLINE FRIETEN BESTELLEN? ZO GEMAKKELIJK

Druk, druk, druk … Je klanten komen tijd te kort. Nu meer mensen het gemak van online bestellen ontdekken, is een bestelplatform onmisbaar geworden. Waag nu ook zelf de digitale sprong met onze Click&Eat-formule. Zo ga jij ook de concurrentie aan met andere zaken die online bestellingen aanbieden.

Zoveel voordeel

Met je eigen online bestelplatform via de Click&Eat-formule, bied je jouw klanten een extra service. Ze geven hun bestelling door, kiezen een afhaalmoment en betalen online. Handig, veilig en dus een échte meerwaarde. Ook voor jou, want dankzij Bicky kan je de servicekosten deels terugbetalen via de MyB’eats-app! Scan onze producten en ruil je B’eats in voor vouchers die je gebruikt om korting te scoren op je factuur.

CHECK ONZE PARTNERS

FUN FACT:

De gemiddelde waarde van een bestelling ligt trouwens zo’n 15% hoger wanneer
klanten online bestellen. Dat is dus meer winst voor jou!

Teken in op onze click&Eat-
formule!

Wil jij meegenieten van alle online voordelen? Vraag nu de Click&Eat-formule aan bij één van onze partners. Ideaal om meer klanten te bereiken aan een voordelig tarief!
Jij moet zelf niets doen, onze partners brengen alles technisch in orde.

In ruil vragen we jou om aan enkele voorwaarden te voldoen:

  • Je neemt permanent twee referentie uit ons assortiment af. Je hebt hiervoor de keuze uit de Bicky Original of Bicky Crispy Original, de Beckers Frikandel en/of de Mexicano® Classic.
  • Wij plaatsen twee reclamebanners voor onze producten
    op je bestelplatform
  • Je deelt nuttige data met ons zodat we onze services kunnen verbeteren (maandelijkse omzet, gemiddelde omzet per bestelling, hoeveelheid verkochte producten van Bicky, Beckers en Mexicano®)

CHECK ONZE PARTNERS

Heb je al een bestelwebsite bij een van onze partners?

 

Geen zorgen, ook dan kan je nog steeds intekenen op onze Click&Eat-formule en
meegenieten van alle voordelen. Hoe je dat doet?

STAP 01 Kies hieronder de partner waarbij je een bestelwebsite hebt enregistreer je voor Click&Eat.

STAP 02 Het systeem stuurt een bericht naar de partner in kwestie en laat weten dat je interesse hebt om je bestelplatform om te zetten naar de Click&Eat-formule.

STAP 03 Een vertegenwoordiger van de partner contacteert je om je formule aan te passen en je vernieuwde contract te ondertekenen./p>

STAP 04 Wij worden verwittigd door de partner en zorgen ervoor dat de betaalvouchers in je MyB’eats-shop beschikbaar worden. Zo kan je B’Eats inruilen voor korting op je factuur.

CHECK ONZE PARTNERS EN ONTDEK ALLE INFO

KIES EEN VAN ONZE PARTNERS EN ONTDEK ALLE DETAILS