Hendrickx

Kassasystemen sinds 1981

U hebt een Fastfood -zaak?
Onze kassa -oplossingen helpen u met het geven van ‘Fastservice’.

De flexibele fastfood oplossing:

In de fastfood is ‘fast-service’ enorm belangrijk.
U heeft immers maar een beperkt aantal piekmomenten waarop u uw omzet kan realiseren.
U kent ongetwijfeld de rush in een frituur op woensdag- en vrijdagavond tussen 17u30 en 19u30.

Onze ervaren vertegenwoordigers adviseren u graag omtrent de juiste oplossing om snel, georganiseerd en gecontroleerd te werken in uw frituur, broodjeszaak, pizzeria, …

Booq Bestelzuil

Met een bestelzuil in uw zaak verkoopt u nooit meer ‘nee’. De basis voor een bestelzuil is uw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor u maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil, bent u bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is uw kassa gekoppeld aan uw webshop en past u hierin de prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. Is de rij aan de kassa bijvoorbeeld te lang? Dan stapt u er gewoon uit en bestelt u bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen ziet u dan precies wanneer uw bestelling voor u klaar staat.

Booq online websites & webshops

Wat er mogelijk is, bepaalt u! Wilt u een sterke website om uw online vindbaarheid te verhogen? Een webshop waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen? Een bestelzuil in de zaak, zodat klanten zelf ter plekke hun bestelling kunnen plaatsen? Met BOOQ websites/webshops kan dat allemaal!

Booq BKM bar & keukenschermen

Booq bar/kitchen manager is een slim managementsysteem dat werkt met touchschermen gesynchroniseerd aan uw kassa. Alle bestellingen die de bediening op hun Mobile of de kassa invoert, komen automatisch als digitale bonnen op de schermen van de juiste partie terecht. Hier kunnen bediendes ze eenvoudig met één tik starten of afronden.

CASHKEEPER CK+ ALU (opbouw of inbouw)

Detail product: Hoogste veiligheid, Tijdswinst, Einde van kastekorten, Beste controle, Hygiëne, Maximaal comfort

SYSCALL klantenpagerset (10 of 15 pagers)

Pagers helpen u om het wachten te organiseren. U neemt de bestelling van de klant op en geeft hem een pager, zodat uw klant alvast rustig kan gaan wachten. Als de bestelling een tijdje later klaar is, kan u via het oproepstation de klant oproepen. De pager begint te trillen, de klant komt naar de toog en geeft u de pager waarna u hem zijn bestelling overhandigt. Pagers brengen rust en kalmte, en vermijden ongeduldige klanten voor de toog.

VECTRON Commander

De Vectron Commander is de centrale communicatiesoftware voor alle kassasystemen van Vectron. Deze verbindt het hoofdkantoor van het bedrijf met alle filiaalkassa’s en is bestemd voor vereenvoudigd gegevensonderhoud, geautomatiseerde gegevensoverdracht, alsmede gegevensanalyse. De software biedt uitgebreide informatie bij minimale inspanning. Wijzigingen in de artikelgegevens worden op een comfortabele wijze op de centrale PC doorgevoerd en kunnen naar een individuele kassa, maar ook naar iedere gewenste groep kassa’s worden overgedragen. Dat waarborgt een uniform gegevensbestand voor alle kassasystemen met de minste onderhoudsinspanningen.

VECTRON Journal Tool

De Vectron Journal Tool is een evaluatie-, archiverings- en analyseprogramma voor de, met behulp van de Vectron Commander, uitgelezen journaaldata van de kassa’s. Ondernemingen uit de meest uiteenlopende branches profiteren in gelijke mate van de uitgebreide functies. Alle verkoopprocessen en acties worden gedetailleerd en uitvoerig weergegeven. Bij elke bon worden de bijbehorende processen (bijv. tussenrekening, aparte bon, rekening) berekend en weergegeven. De software kan op gangbare pc’s met gebruikmaking van een Microsoft-SQL-database worden geïnstalleerd.

VECTRON POS MobilePro III

Met de POS MobilePro III presenteert Vectron de derde generatie mobiele kassasystemen. De sterke behuizing van geanodiseerd aluminium en hoogwaardige kunststof is zowel licht als enorm kras- en schokbestendig – hierdoor is de POS MobilePro III uitermate breukvast. De behuizing ligt comfortabel in de hand en de ergonomisch gevormde toetsen kunnen snel en betrouwbaar worden bediend. Het capacitieve touchscreen maakt gebruik van dezelfde technologie als die van moderne smartphones en tablets. Het is slijtvast, comfortabel te bedienen en eenvoudig te reinigen.

Het hoogwaardige TFT-LCD-display met LED-achtergrondverlichting kan ook in zonlicht zeer goed afgelezen worden, biedt een contrastrijke weergave met krachtige kleuren en heeft een zeer laag energieverbruik.

Interesse? Héél eenvoudig!

Als friturist kan je vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.
Waar wacht je nog op?