Altijd goed

Bicky, dat is het moment pakken en niet meer loslaten. Chillen en zeveren met je vrienden. Met je kroost ongegeneerd in de zetel hangen. Of de avond inzetten zonder te weten waar die zal eindigen. Elk moment is geniaal, als je maar je goesting volgt.

Al sinds 1981 Iconisch

Bicky is er voor iedereen.

Bicky is er voor wie de wereld niet te serieus neemt, maar wel serieus wil genieten. Voor veggies. Voor meatlovers. Voor iedereen die de gewoonte wil doorbreken. Altijd curieus. Altijd vollenbak. Altijd compromisloos genieten zodat het alledaagse onweerstaanbaar wordt.

Check onze snacks

Bicky is er op elk moment.

Van de frituur onder de kerktoren tot aan de keukentafel op vrijdag, of tijdens die eerste awkward date. Maakt niet uit waar, Bicky is er altijd. Zolang het maar met goesting is. Soms klein, soms groot. Maar altijd ongeremd.

Vind hier je Bicky!

Bicky is perfectie.

Daar gaan we niet flauw over doen. Bicky is dan ook een snack waar iedereen met fierheid in bijt. Drie legendarische sauzen, knapperige Bicky Onions … Unieke ingrediënten die elk moment écht afmaken.

Registreer je en krijg onze promo’s in je mailbox

Ben jij een echte Bicky-fan? Maak nu je gratis account aan en profiteer mee van extra voordelen zoals korting op je favoriete Bicky’s en te gekke acties met leuke prijzen.

Gimme