Rakedi

Je eigen website met online bestelplatform. Partner van Bicky sinds 2018. Rakedi is meer dan enkel online bestellen!

Je website is het hart van je digitale klantenrelatie want als friturist wil je vooral bezig zijn met je heerlijke frietjes, burgers en snacks en wil je de klanten de volle aandacht geven. Want daar komen ze toch voor?

Rakedi ontzorgt je volledig en is de perfecte oplossing om je frituurcapaciteit maximaal op de drukte in je frituur af te stemmen. Meer dan 2 miljoen consumenten bestelden reeds via Rakedi en vraag het maar aan meer dan 500 Rakedi klanten uit België, Frankrijk en Duitsland die ons hun vertrouwen gaven.

Oh ja, check zeker onze partnerprogramma’s en pak je voordeel!

Zoveel meer

Rakedi Connectivity noemen we dat: menuschermen, een kassasysteem en spaarpunten voor je klanten, noem maar op, we hebben het in huis! Starten met Rakedi is starten zonder zorgen, we bouwen je eigen website volledig uit, stoppen er je menu en prijzen in en na een intensieve training ben je in minder dan een week online. Verder beheer je alles zelf via de zeer makkelijk te bedienen back-office en heb je nog vragen, wij zijn 7 op 7 bereikbaar!

Digital Signage

Je menu, prijzen en promoties op zoveel schermen als je wil en gekoppeld aan je online activiteit. Beelden brengen sfeer en rust in je zaak!

Rakedi Coins

Laat je klanten Coins sparen en beloon ze naar keuze: korting, gratis snack, cadeau… Trouwe klanten belonen is klanten houden!

RakediPOS

In samenwerking met unTill® bieden we een betaalbare kassaoplossing aan: alle orders geïntegreerd, niks overtikken! Weer extra tijd voor je keuken en klanten!

Partnerprogramma

Onze trouwe klanten belonen we graag. Vraag naar onze Silver, Gold of Diamond programma’s en grijp je voordeel!

Frituurexperten

We zijn niet alleen zeer ervaren in online food ordering maar hebben zelf 35 jaar frituristen ervaring in huis. Wij bakken de frietjes goudgeel, niet bruin!

Wachtrijbeheer

Eens tijdsblokken en orders per tijdsblok ingesteld, doet Rakedi de rest. Geen manuele interventie om de wachtrij van orders te begeleiden!

Zelf thuisleveren?

We hebben een slimme oplossing voor je drivers, Waze of Google Maps begeleidt ze tot hun bestemming!

QR code

Je wil je eat-in beter organiseren. Iedere tafel een eigen QR-code en de orders online verwerken tot in de kassa. Meer volume met hetzelfde team!

Andere kassa?

Met de medewerking van je kassaleverancier realiseren we de koppeling. Je orders sluizen automatisch door!

Hardware

Voor alle Rakedi Connectivity functies hebben we de gepaste computers, schermen, printers en meer. Een one-stop-shop als het ware!

Interesse? Héél eenvoudig!

Als friturist kan je vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.
Waar wacht je nog op?