BICKY VAN DE MAAND

Verwen je klanten met een maandelijkse korting

Met Bicky van de Maand – exclusief voor alle Official Bicky Dealers – zetten we niet enkel ons assortiment in de kijker, we verwennen ook iedereen met een leuke extra. Dat is interessant voor jou, want zo vinden meer Bicky-fans hun weg naar jouw frituur.

Zo gaat de actie in zijn werk

Fans die een account op de website hebben, krijgen maandelijks een kortingsbon in hun mailbox. Zij krijgen dan € 1 korting op hun Bicky bij aankoop van minimaal één pak friet in een Official Bicky-frituur. Wij vergoeden dit terug in B’eats (zie verder)!

Wat moet jij doen?

Wanneer je klanten de bon met QR-code overhandigen, geef je hen € 1 korting op de Bicky van de Maand. Die euro krijg je vergoed in B’eats via de MyB’eats-app. Verzamel je QR-codes en scan ze via de app om je B’eats te verzilveren. Per code die je ingeeft (manueel of scannen) krijg je 10 B’eats, wat in waarde gelijkstaat aan € 1.

Bicky Click&Eat platform? Je klanten geven de manuele code in op je platform en de korting wordt automatisch verrekend. Ook jou vergoeding wordt onmiddellijk op je MyB’Eats account gestort.

Deze B’eats kan je dan gebruiken om kortingen te verzamelen voor tal van producten, cadeaus voor jezelf of technische diensten van onze partners.

Bicky van de Maand in jouw zaak?

Héél eenvoudig! Vraag je Official Dealership aan via de link, dat is noodzakelijk om deel te kunnen nemen. Wanneer je aan alle voorwaarden voldoet, kan ook jij je klanten verwennen met de maandelijkse kortingsactie.

Als Official Dealer krijg je bovendien extra aandacht, want je zaak verschijnt op onze officiële kaart met alle frituren waar de Bicky van de Maand-formule geldig is.

Vraag je Official Dealership aan!

WORD NU OFFICIAL BICKY DEALER!

Zie jij deze deal wel zitten? Dan is het hoog tijd dat we eens afspreken! Klik op onderstaande knop om onze vertegenwoordiger te melden dat je interesse hebt. Wie weet behoor jij dan binnenkort tot de meest exclusieve club van het land!

Contacteer ons