Bicky st(e)unt

Heb je je favoriete frituur gemist? Zij jou ook, want je leverancier van al die prachtige Bicky-momenten heeft het niet makkelijk. Geef je frituur dus een steuntje in de rug, samen met Bicky, Beckers en Mexicano.

 

Make your frietkot great again!

Je lievelingsfrituur steunen, dat doe je door lekkere frietjes te kopen. Wij zorgen nu voor een extra verrassing met onze Bicky St(e)unt-actie*. Bij elke aankoop maak jij kans op één van onze duizenden waardebonnen. Deelnemen is eenvoudig. Scan de QR-code in je frituur, waag je kans via ons actieplatform en geniet veilig in je eigen kot van je frieten.

Bestel je via Bicky Click&Eat en laat je je frieten aan huis leveren? Dan krijg je de QR-code te zien bij het afrekenen van je bestelling. Zo kan je ook online deelnemen. Da’s een plezant digitaal snackske.

Steun jouw frituur, samen met Bicky

Heb je gewonnen, dan ontvang je van ons een waardebon t.w.v. €10! Een mooi cadeau voor jou en je favoriete frituur, want wij vergoeden de bonnen nadien terug aan de frituur. Zo slaan we de netjes gewassen handen in elkaar om elk frietkot opnieuw ‘great’ te maken!

Ontdek hier alle deelnemende frituren in je buurt!

*Actie geldig t.e.m. 30/06/2020 of zolang de voorraad strekt. De waardebon is geldig tot en met 31/12/2020 maar moet in één keer opgebruikt worden bij de deelnemende frituur.