• Bicky st(e)unt

  Een boost voor jouw frituur en de honger van je klanten!

  Tijdens deze bizarre tijden slaan Bicky, Beckers en Mexicano de handen in elkaar voor een scan-en-winactie waarbij klanten genieten van een leuke wedstrijd én jij van extra verkoop.

  Make your frietkot great again!

  De komende maanden delen wij via ons online actieplatform waardebonnen (t.w.v. € 10) uit aan klanten die een aankoop doen in je frituur. Als je klanten een bon winnen, kunnen ze die nadien bij jou inruilen. Wij vergoeden elke waardebon terug met 100 B’eats in de MyB’eats-app. De actie loopt van 20/04/2020 t.e.m. 30/06/2020 of zolang de voorraad strekt. De waardebons kunnen tot en met 31 december 2020 omgeruild worden in B’Eats.

  Deelnemen met jouw zaak?

  Registreer je via onderstaand formulier en wij bezorgen je het actiemateriaal. Na activatie plaatsen we je zaak op de online kaart waar consumenten de deelnemende frituren kunnen vinden.

  Ontdek hier alle deelnemende frituren in je buurt!

  Belangrijk: om deel te nemen heb je een MyB’eats-account nodig. Nog geen account? Download de app via de App Store of Google Play en schrijf je in om je B’eats te verzilveren.

  Promoot de actie ook met onze digitale materialen die je kan gebruiken op je eigen sociale media. Klik hier om ze te downloaden.

  Registreer jouw zaak vandaag nog!

 • * verplichte velden

Wil je de actie stopzetten in je zaak? Dat kan heel eenvoudig via deze link.