Alles over bicky

It’s history. Bicky history.

Van 1981 tot nu. Al meer dan 30 jaar is Bicky de ‘Made in Belgium’ burger bij uitstek. En die eerste Bicky-decennia gingen niet ongemerkt voorbij. Meer lezen over alle mijlpalen in de lange geschiedenis van Bicky?

Lees het op Bickypedia

# Go For Real Bicky

Het merk Bicky is goed ingeburgerd in België en Nederland sinds 1981: het jaar waarin de legendarische Bicky het levenslicht zag. Het originele recept met 7 lagen bleef sindsdien onveranderd. Het geroosterde broodje, de heerlijke hamburger en drie unieke sauzen , de knapperige uitjes en de Cucumb’ Salad maken van de Bicky Burger hét paradepaardje onder de Belgische hamburgers. Toen de originele Bicky een overdonderend succes werd, kwamen er al snel meer lekkere Bicky’s op de markt: de Bicky Royal, Bicky Chicken, Bicky Crispy …

Probeer nu alle Bicky’s

Gek op samen snacken!

Lekkers van Beckers … Als je er nog niet van hebt geproefd, heb je er zeker al over gehoord. Zo is er de frikandel: uitgevonden door Mister Beckers himself en frituursnack nummer 1 in België en Nederland. En er is meer: op 50 jaar tijd heeft Beckers een compleet snackmenu ontwikkeld om lekker van te smullen, thuis of in de frituur: klassiekers zoals bouletten, frikandellen, vleeskroketten en hamburgers, en internationale lekkernijen als loempia’s en kipsatés. Stuk voor stuk hoog kwalitatieve producten om van te genieten. Smakelijk.

Bekijk het Lekkers assortiment